Полицейска спецоперация срещу престъпността е проведена в област Шумен, съобщават от

...
Полицейска спецоперация срещу престъпността е проведена в област Шумен, съобщават от
Коментари Харесай

Полицията откри антични предмети, наркотици и оръжия при спецакция в Шуменско

Полицейска спецоперация против престъпността е извършена в област Шумен, съобщават от Министерство на вътрешните работи.

Извършени са претърсвания в частен дом в Плиска, населяван от 36-годишен гражданин, както и в жилище, употребено от 32-годишен негов съгражданин. Органите на реда иззели оттам 39 транспарантни пликчета с кремъчни остриета, 12 антични монети, две гърнета и два металотърсача. По случаите са формирани досъдебни производства за осъществено закононарушение по член 278 алинея 6 от Наказателен кодекс.

Проверки са осъществени в домовете на гражданин на с. Ясенково и на мъж от с. Методиево. На единия адрес служителите на реда откриват гладкоцевна пушка, муниции и гилза, а на вторият - патрони 12 диаметър и 7 капсул - възпламенители, за които мъжът не показал документи. Срещу двамата са формирани бързи производства.

За владеене на опиати са арестувани общо шест души. В хода на акцията са претърсени трима поданици на Шумен на 25, 26 и 28 години. Във всеки един от тях са открити и иззети пакетчета с " дизайнерска дрога ". В жилището на 26-годишния е открит и пакет със суха тревиста маса. За осъществените закононарушения са формирани бързи производства.

При инспекция на 24-годишен гражданин на Смядово са намерени 5 грама дизайнерска дрога, скрита в часовник. Също по този начин от жилището му са конфискувани 17 семена от марихуана. Мъжът е арестуван за 24 часа, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.

Полицаите са претърсили и жилището на 33-годишен мъж от Шумен, където открили полиетиленов плик с марихуана. Мъжът е арестуван, а за осъщественото закононарушение е формирано досъдебно произвеждане.

Също по този начин е тестван частен парцел в село Троица, населяван от 24-годишен локален гражданин. Оттам са открити и иззети 42 семена от марихуана, а по случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР